Verditakst Kristiansand

Dersom man har behov for en verditakst i Kristiansand eller omegn, er det som regel andre årsaker enn rent salg av bolig. Skal man selge bolig, bør man heller be takstmannen benytte en Eierskifterapport™.

Takstmann Kristiansand

Er en byggekyndig takstmann er best på verditakst?

Mange tenker kanskje at en verditakst, ja, det er en «bare en verditakst», med noen kvadratmetertabeller, noen beskrivelser av om glassfibertapetmønsteret peker mot øst eller mot vest og prissammenligning av tilsvarende boliger på Finn.no . For oss som er byggekyndige takstmenn i BMTF er ikke en verditakst «bare en verditakst». For oss er det flere momenter som må gjennomgåes for å finne den mest eksakte verdien på boligen.

Dersom verditaksten skal gjenspeile den reelle verdien bør din takstmann i Kristiansand være en byggekyndig takstmann som kjenner nærområdet godt. Vi tar utgangspunkt i følgende momenter:

  • Beliggenhet
  • Tomtestørrelse
  • Boligens byggeår
  • Boligens areal
  • Boligens generelle tekniske tilstand
  • Boligens vedlikehold

Ser man på punktene over kan man ikke bare benytte finn.no for å sammenligne boligen med andre boliger. Her må man også undersøke hvilken stand boligen er i, byggeår og hvilke byggemetode som er brukt når boligen ble bygget. Dette er likt uansett om du benytter en takstmann i Oslo, en takstmann i Drammen, eller en takstmann i Fredrikstad.

Byggekyndig takstmann og verditakst Kristiansand

Når det gjelder det byggtekniske er det ganske opplagt at man bør snakke med en byggekyndig takstmann. Det er viktig å understreke at en takstmann blir ikke byggekyndig av å tapetsere et soverom i studietiden. Dersom du ønsker at din takstmann skal være en byggekyndig takstmann, så er det fagmann-garanti hos BMTF-takstmenn. En BMTF- takstmann gir deg en nøyaktig verditakst på boligen. Du vil også kunne få råd om energi, vedlikehold, tidsperspektiv for utskiftninger, hvordan muligheter er for å bygge på eller gjøre andre endringer. Hvilke muligheter har du egentlig med boligen? Svaret kan jeg hjelpe deg med.