Takstmann PRIS

VERDI- OG LÅNETAKST KR. 3500,-
ENEBOLIG KR. 8000,-
EIERSKIFTERAPPORT™ FRA KR. 4000,-
BeskrivelsePris
Verdi- og lånetakst fra3500,-
Leiligheter opp til 100m26000,-
Enebolig over 100m28000,-
Hytter6000,-
*Tillegg for utleie leilighet/ekstra boenhet i boligen Kr 1 500,-
UAVHENGIG KONTROLL KR. 3500,-
SKADETAKST KR. 6000,-
U. kontroll tiltaksklasse 1Pris
Våtrom (bad + 1 vaskerom)3500,-  
Tillegg ekstra våtrom 500,-
*Timepris Kr 1 500,-

Takstmann Kristiansand

Priser for en takstmann Kristiansand og omegn

Slik vi opplever det i markedet er det ikke stor forskjell på pris om du velger en byggekyndig takstmann, eller bare en takstmann i Kristiansand. Forskjellen er stor. Det spiller ingen rolle om du «bare» skal ha en enkel verdivurdering, en verditakst eller en Eierskifterapport™. Alle kan løfte tommelen i været, vri handa frem og tilbake og si en pris. Dersom denne personene da skriver under med takstmann eller eiendomsmegler, så er det ikke sikkert de har tatt hensyn til den byggtekniske biten av verditaksten.

Man får noen av og til det man betaler for

Det er vel ingen bransjer hvor denne omskrevne floskelen er sannere enn akkurat i takstbransjen. Dersom takstmannen ikke er byggekyndig, så er han ikke byggekyndig. Så enkelt er det. I Byggmestrenes Takseringsforbund slipper man ingen inn på takstmann-utdannelsen før en kan vise til lang erfaring fra byggebransjen, som oftest er det mestere i et av byggfagene. Når du tenker takstmann Kristiansand pris, så bør du også tilføye ordet byggekyndig. For din egen del bør du lete etter følgende frase:

Takstmann Kristiansand Pris + byggekyndig!

Ikke noe galt sagt om takstmenn som ikke er byggekyndige, men de ble utdannet i en tid hvor en verditakst kun skulle inneholde beskrivelse av overflater, en arealtabell og en tommel i været for verdi.